кольца обручальные
Новини

Основні весільні тенденції 2023 року

Мода для весільної урочистості відрізняється своїми тонкощами, секретами, вона також буває примхливою та мінливою. 2023 не став винятком, пропонуючи молодим нові ідеї щодо організації та проведення урочистого заходу, нарядів.
У поточному році особлива увага приділяється персоналізації та індивідуальності, завдяки чому весілля буде оригінальним, стильним, незабутнім. Можна виділити такі основні моменти:

  1. Якщо раніше для елементів декору пропонувалися пастельні відтінки, зараз вони поступилися місцем більш насиченим і яскравим кольорам: зеленому, золотистому, бірюзовому, рожевому, ліловому.
  2. Використання чорного кольору. Дизайнери вважають, що якщо його грамотно застосувати, можна гармонійно розставити акценти. Це один із нових напрямків.
  3. Звичну квіткову арку сьогодні пропонують зробити у вигляді кола. Саме він символізує такі поняття, як єднання та гармонія. Для декору використовують сплетені у вигляді ланцюга жива зелень та квіти.
  4. Наявність декорованих елементів, виконаних з металу. Стиль може бути будь-який і відповідатиме вечірці. Найзатребуваніші відтінки колірної палітри – золотисто-рожевий та теплих відтінків мідь. Який саме використовувати декор залежить від стилістики урочистостей. Це можуть бути витончені тонкі свічники або вишукані канделябри.

Сьогодні, при організації весілля актуально використовувати для прикраси та декору велику кущисту рослину – кортадерію або пампасну траву. Вона гармонійно вписується в будь-який стиль і чудово поєднується з будь-якими відтінками гами кольорів. Добре підходить для оздоблення столів, оформлення квіткових композицій.

Актуальні весільні формати

У 2023 багато молодят віддають перевагу таким видам весілля:

  1. Камерною – це свято, на якому присутні близькі друзі, рідні. Кількість гостей до 25 осіб.
  2. Вечірка – для неї ідеально підходять пересувні точки для приготування страв із відповідним декором, продуктами, посудом. Працюючі на таких точках кухарі – справжні професіонали своєї справи, які перетворюють страви на видовищне мистецтво.
  3. Сімейна вечеря. Збираються рідні – до 20 гостей. Чітко продумується програма та оформлення урочистостей для створення затишної та комфортної обстановки.
  4. Для молодят. Свято вони відзначають лише вдвох. Місцем проведення може бути готель: ранковий сніданок, прогулянки, фотографії і наприкінці дня – вечеря при свічках.

Якщо говорити про якість весілля, перевага надається невеликому колу гостей, ніякої помпезності, на столах стильні композиції з живих квітів. Рекомендується запросити професійного весільного фотографа, який може зробити знімки найвищої якості, оскільки це пам'ять на все життя. Якщо ви хочете досягти відмінного результату, рекомендується звернутися до спеціалізованої весільної агенції. Звернувшись до професіоналів, таких як Event-агентство Day&Night, ви збережете нерви, заощадите масу часу та отримаєте неперевершений результат.

Весільні тенденції, популярні у новому сезоні

Всім відомо, що лаконічність, природність і простота включають все найкраще. Це має виявлятися у їжі, макіяжі, одязі. З модних весільних тенденцій поточного року, які мають попит у молодят, виділяють такі аспекти.
Жіноче вбрання
Коли мова заходить про весілля, представляється наречена в довгому білому пишному платті. Сьогодні таке вбрання у минулому. І для багатьох наречених ця новина стала приголомшливою. Адже дуже важко провести практично цілий день у такій сукні. На зміну йому прийшли костюми брюки – це один з головних трендів 2023 року.trouser wedding suit

Стиль мінімалізму
Пишні урочистості з безліччю повітряних куль, масивних декорів також залишаються у минулому. Сьогодні актуальним є мінімалізм, який проявляється у всьому – вбраннях, декорі, колірній палітрі. Навіть до святкових страв він застосовується. Продукти бажано екологічні і потрібно їх максимально точно розрахувати, як і напої. Шкідливому та зайвому на сучасних весільних урочистостях не місце.
Організація свята просто неба
Поява цього тренду має дякувати пандемії. Люди повинні були дотримуватись дистанції, що легко було зробити на природі. Це послужило поштовхом до нової весільної тенденції. Навіть погана погода не вплинула, оскільки в розпорядженні гостей намети, спеціально організовані зони в заміських резиденціях і парках.

open air weddings
Розваги
Різні конкурси та ігри у вигляді перетягування мотузки, спільного співу, лопання кульок відійшли на задній план. Сьогодні наречені воліють запросити кавер-виконавця, артистів, які демонструють вогняне шоу або запропонувати гостям дегустацію загадкових коктейлів.
Оренда весільних костюмів
Все частіше молоді люди віддають перевагу послугі ательє, які додають костюми напрокат. У цьому є логіка. Зазвичай костюм або плаття наречена одягає раз у житті. Даний вид послуги хороший і тим, що в подібних ательє можна практично завжди підібрати вбрання, виконане в потрібному стилі.
Неможливо нав'язати комусь свій сценарій організації весілля. Кожна людина індивідуальна. Тому саме ця якість вважається основним трендом весільного сезону 2023. Пояснюється це просто – він неповторний та непередбачуваний. Потрібно просто почути себе, що саме ви хочете - організувати пишне весілля (по-старому) або прислухатися до актуальних тенденцій. А може вам кращий варіант - розписатися і вирушити в подорож, зробивши собі подарунок - індивідуальний медовий місяць. Не варто забувати, що цей день лише ваш, зробіть свято для себе так, як вам нагадує серце.